Welkom arrow Lidmaatschap
Hoofdmenu
Welkom
Foto galerij
Kalender
Winkel
Lidmaatschap
Uitslagen
Nieuws
Over ons
Weblinks
Smoelenboek
Contact
Gebruik foto's
Downloads
FAQ
Sponsers
Sitemap
WC Croatia 2014
Overview
August 17th
August 18th
August 19th
August 20th
August 21st
August 22nd
August 23rd
August 24th
EC Italy 2013
Overview
Inloggen

Wachtwoord vergeten?
Fieldarcher lidmaatschap
Een gedeelte van deze website zal altijd vrij beschikbaar zijn. Een van de doelen die de fieldarcher organisatie zich gesteld heeft, is het promoten en professionaliseren van veldschieten. Het zou al te zot zijn om alle informatie om dat doel te bereiken vervolgens te verstoppen achter een lidmaatschap. Anderzijds is wel zo dat we extra diensten aanbieden voor diegenen die ons helpen dat doel te bereiken.

Een van de zaken die beschikbaar is, is een webshop waar een aantal goederen met aanmerkelijke kortingen voor leden worden aangeboden. CD's van de evenementen waarvan we de verslaggeving verzorgden, mokken, shirts, badges, pins en andere zaken die gerelateerd zijn aan het veldschieten. Het helpt een aantal van de huidige en toekomstige aanbiedingen in uw bereik te krijgen. Maar dat is slechts een onderdeel van de zaken de we in ons hoofd hebben.

De uitdaging die we onszelf hebben opgelegd is om met de fieldarcher organisatie additionele activiteiten te organiseren rond het veldschieten. Activiteiten die we in gedachte hebben zijn (onder andere) seminars van de schutters die we als experts zien in deze tak van de handboogsport, documentatie over veldschieten, georganiseerd vervoer naar evenementen en kortingen voor leden bij de aanschaf van materiaal. We hebben ook de website aangepast om het nieuws in meerdere talen te kunnen brengen. Naast het Engels, wordt ook franse en nederlandstalige inhoud aangeboden. Meer talen zouden kunnen worden toegevoegd, afhankelijk van het aantal leden in een bepaald land. We kunnen niet al deze dingen organiseren zonder een zekere kritische massa. We hebben voldoende mensen nodig die deze activiteiten ondersteunen met een lidmaatschap van de organisatie.

In gesprekken met schutters en coaches ontdekten we ook dat zij graag zouden zien dat fieldarcher hun contact is met de locale schietbonden. Met andere woorden, ze zouden fieldarcher.org graag als hun "locale"schietclub zien, verbonden met de nationale bond. Dit heeft uiteraard wat meer voeten in aarde om te bewerkstelligen. We zouden nationale vertegenwoordigers moeten hebben die fieldarcher bij de bond van hun land vertegenwoordigen. Het lijkt een zinvolle ambitie om in de toekomst daar naar toe te groeien als we willen dat fieldarcher een partner is die in staat is om voor de belangen van veldschutters op te komen.

Leden hebben een email adres bij fieldarcher.org, en dat is hun inlognaam @ fieldarcher.org. Een inlognaam is over het algemeen voornaam.achternaam. We bieden geen mailboxen aan op de site, maar leveren email, geschoond van spam, af op uw huidige email adres. Dat maakt het in ieder geval makkelijker om in contact te treden met uw collega schutters.

We hebben leden in:

Leden in...

Om de additionele gedeeltes van deze website te ontsluiten en toegang te krijgen tot de ledenvoordelen, is een lidmaatschap onontbeerlijk. Het lidmaatschap kost voor senioren € 40,- per jaar, een tweede (of derde) familielid betaalt € 30,-. Junioren (schutters die nog geen 18 jaar zijn) kunnen lid worden voor € 25,- per jaar.

Je opgeven voor een lidmaatschap

 

 

 

 
  • English
  • Dutch
  • Francais
Album: GZ
Veldkalender
Dec 2018
S M T W T F S
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          
Full Calendar
Wedstrijden
Volgende veld
Count to
20. August 2014, 10:00
Time left
0 days
0 hours
0 minutes
Wie is online
Bezoekers
Bezoekers: 45864515
HenZ