Welkom
Hoofdmenu
Welkom
Foto galerij
Kalender
Winkel
Lidmaatschap
Uitslagen
Nieuws
Over ons
Weblinks
Smoelenboek
Contact
Gebruik foto's
Downloads
FAQ
Sponsers
Sitemap
WC Croatia 2014
Overview
August 17th
August 18th
August 19th
August 20th
August 21st
August 22nd
August 23rd
August 24th
EC Italy 2013
Overview
Inloggen

Wachtwoord vergeten?
Saturday, September 17th 2011
Programma in Montevarchi (City Stadium)

Individuele finales

09:30 Halve finales - 4 doelen - bekende afstanden

gevolgd door: Bronze medal matches - 4 doelen - bekende afstanden

gevolgd door: Gold medal matches - 4 doelen - bekende afstanden

gevolgd door: Prijsuitreiking Teamverschieting en individuele wedstrijden

20:00 Closing party in Town Center

EC Italy LogoImpressie van de dag:

We hebben vandaag de kampioenschappen afgesloten in het stadion van Montevarchi. De kampioenschappen waren onderdeel van een hele serie sportactiviteiten die deze week in de buurt werden georganiseerd, en een aantal klassen van de deelnemende scholen waren vanochtend in het stadion. En als ik het goed hoorde, een keer of zesduizend, waren ze op de hand van Italië :)  Hoewel het veld vlak was, vermoedelijk omdat daar de voorkeur van voetballers naar uitgaat, was het niet zo dat de organisatie een handje doelpakken in het veld had gekwakt en dat moest het dan maar zijn. Het veld was sfeervol aangekleed met planten en kleine boompjes en dat gaf (anders de schietbeleving) toch een soort van 'Veld' sfeer aan het geheel.

De Duitse coach Karl-Heinz Bode had een schorre keel aan het einde van de dag, hij had immers een hoop aanmoedigingswerk te doen. Hij was vandaag verreweg de succesvolste coach op het veld: met zes wedstrijden in de halve finales, gingen alle zes wedstrijden door voor de wedstrijd om het goud. Het Duitse team grossierde deze middag 3 gouden en 3 zilveren medailles bij elkaar. Met de twee gouden medailles tijdens de teamverschieting van gisteren staat Duitsland bovenaan in het medaille klassement. De coach vond de perikelen rond zijn keel minder relevant met een dergelijk eindresultaat. Een zilveren medaille verdient speciale aandacht. Silke Höttecke had dit seizoen veel problemen in de voorbereiding en tot een maand terug vertikte ze het om naar Italië te gaan. Ze werd zo ongeveer aan haar oren naar dit toernooi gesleept. En niet alleen had ze een erg aangename week, het was ook "sehr ehrfolgreich" met gisteren een gouden medaille met het team en vandaag de zilveren plak. Daarnaast is er sprake van een hoop vers (jong) bloed in het Duitste team. Ik denk dat deze jongeren een club is om rekening mee te houden in de komende jaren.

In onze opinie gaat de sportiviteits-prijs naar Christine Bjerendal. Ze was zo blij voor Elena Richter die het goud won in de Dames Recurve divisie, dat je bijna zou vergeten dat zulks alleen kon gebeuren omdat Christine die wedstrijd verloor. Het was het bewijs van een groot sportvrouw en kan een voorbeeld zijn voor iedereen.

Tenslotte was het een plezier om Eleanora Strobbe uit Italië tijdens dit toernooi in actie te zien en het winnend af te ronden. Ze werkt zo hard met haar barebow en staat als een huis op schot en dat werd beloond. Ik zag haar nooit mopperen, nooit twijfelen aan haar reeds geschoten pijlen en ze was erg gefocust tijdens de finales, nu en dan links en rechts een bescheiden glimlachje werpend van onder haar paraplu die haar beschermde tegen de zon. Daar heeft een andere dame die goud zou willen winnen tijdens de Wereldkampioenschappen veldschieten 2012 in Val d'Isère in Frankrijk nog een hele kluif aan.

 

 

 

 

 
  • English
  • Dutch
  • Francais
Veldkalender
Nov 2018
S M T W T F S
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  
Full Calendar
Wedstrijden
Volgende veld
Count to
20. August 2014, 10:00
Time left
0 days
0 hours
0 minutes
Wie is online
Bezoekers
Bezoekers: 45208346
HenZ